Direct contact

Visspecialiteiten Baarssen, gevestigd aan Klifweg 2-4, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.visspecialiteitenbaarssen.nl Klifweg 2-4 Telefoonnummer 0527681540

Persoonsgegevens die wij verwerken

Visspecialiteiten Baarssen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website

Onze website en dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Visspecialiteiten Baarssen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

Visspecialiteiten Baarssen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Visspecialiteiten Baarssen) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Visspecialiteiten Baarssen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een termijn van 2 maanden voor alle persoonsgegevens die u aan ons verstrekt.

Delen van persoonsgegevens met derden

Visspecialiteiten Baarssen verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Visspecialiteiten Baarssen gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Visspecialiteiten Baarssen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Visspecialiteiten Baarssen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Visspecialiteiten Baarssen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via ons telefoonnummer of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is onze site op zondag altijd gesloten.

Vis is gezond én lekker en vormt daarom een geslaagd thema voor uw (relatie)geschenk of kerstpakket. Visspecialiteiten Baarssen heeft een uitgebreid assortiment food- en non-foodartikelen rondom het thema vis. Van visverwenpakket tot viskookboek, wij denken graag met u mee. Ook stellen wij graag een pakket op maat samen voor u! Uw pakket word verpakt in luxe geschenkdoos van Baarssen, maar we hebben ook rieten manden of houten kistjes.


Bezorging door heel Nederland! en desgewenst verzorgen wij de verzending per post naar uw relaties.


Vispakket van de Rokerij 1

  • Gerookte zalmfilet 100 gr.
  • Gerookte palingfilet 100 gr.
  • 2 makreelfilets gerookt
  • 2 zoute haringen
  • Gerookte forelfilet 100 gr.
  • Doosje zeewierbiscuits.
  • Moot warm gerookte zalm

€ 31,95


Vispakket van de Rokerij 2

  • Gerookte zalmfilet 100 gr.
  • Gerookte palingfilet 100 gr.
  • Gerookte makreelfilets 2 stuks
  • Gerookte Heilbotfilets 100 gr.
  • Gerookte forelfilets 100 gr.
  • Moot warm gerookte zalm
  • 4 zoute haringen + roggebrood
  • Fles witte wijn sauvignon
  • Doosje biscuits

€ 57,50


Vispakket IJsselmeer

250 gr palingfilet gerookt
250 gr zalmfilet gerookt
175 gr pepermakreel
Fles chardonnay
1 pakje zeewiertoastjes

€ 47,50


Vispakket Exclusive

200 gr palingfilet
200 gr zalmfilet
250 gr. Warm gerookte Zalmmoot

2 stuks pepermakreelfilet

100 gram gerookte Heilbotfilet

125 Gram Gerookte Forelfilet

4 Zoute Haringen

150 gr. Hollandse Garnalen

bakje Cocktailsaus

Toast Zeewier

Viscocktailsalade toast

potje Zure Haring

Zalmgrillworst

Zeevruchtensymfonie

Zalmslaatje 4 bollen


Fles kwaliteitswijn chardonnay

verpakt in luxe geschendoos

€ 109,98


Gerookte Paling

Ambachtelijk gerookte paling. Heerlijk mals. 500 gram vacuüm verpakt in geschenkdoos.

€ 30,95

Brievenbuspakketje exclusive van de Rokerij

  • Gerookte zalmfilet 100 gr.
  • Gerookte palingfilet 100 gr.
  • Gerookte Heilbotfilet.
  • Gerookte forelfilet 100 gr.
  • € 21,50

    Geschenkdoos (kan als brievenbuspakket):

  • halve zijde warm gerookte zalm
  • € 16,95

Gerookte Paling

Ambachtelijk gerookte paling. Heerlijk mals. 500 gram vacuüm verpakt in geschenkdoos. Met fles Urker kruidenbitter in luxe geschenkdoos.

€ 47,50


Noordzeevispakket

  • Verse kabeljauwfilet 500 gr.
  • Verse scholfilets 500 gr.
  • Verse sliptong 500 gr.
  • Fles witte wijn sauvignon
  • 2 zakjes vissaus
  • Potje Urker viskruiden

De verse vis wordt vacuüm verpakt zodat u het goed kan bewaren in de diepvries.

€ 57,00


Visverwenpakket Culinair

  • Urker roerbak 500 gram
  • Zeevruchtencocktailtje
  • Wrap met zalm
  • Ovenvissleetje met zalm en kabeljauw
  • Zalmslaatje 6 bolletjes
  • Moot warm gerookte zalm
  • Hollandse garnalen 100 gram
  • Whisky cocktailsaus potje
  • 4 zoute haring
  • Tonijnsalade 200 gram
  • Doosje zeewierbiscuits
  • Kruidenmolen seafood

€ 69,00


Mosselen

  • Mosselpan, zwart met deksel, 20 cm.
  • Fles witte wijn voor mosselen
  • Potje vis- en mosselsaus
  • Zakje mosselkruiden

€ 32,95 (excl. verse mosselen)

Dit pakket kunt u naar wens aanvullen met verse mosselen en stokbrood.


Viskookboek Visculinair

Boordevol recepten, tips en foto’s.

€ 17,95

Bestel online

Zalmzijde 500 gram

Traditioneel gerookte schotse Zalm van 500 gram gesneden, verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

€ 18,99


Zalmzijde 1000 gram

Traditioneel gerookte schotse zalm van 1000 gram gesneden, verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

€ 34,98


Zalmzijde 500 gram met Chardonnay

Traditioneel gerookte schotse Zalm van 500 gram gesneden, met een heerlijke kwaliteitswijn Chardonnay Esprit de la Cité. vacuüm verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

€ 33,98

evt. uit te breiden met zeewiertoast, en wiskeysaus € 41,95


Zalmzijde 1000 gram

Traditioneel gerookte schotse Zalm van 1000 gram gesneden, met een heerlijke kwaliteitswijn Chardonnay Esprit de la Cité. vacuüm verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

€ 49,99

uit te breiden met zeewiertoast en wiskey-cocktailsaus € 54,98


Zalmzijde warm gerookt ca. 1 kg

Ambachtelijk gerookte Zalmzijde. heet gerookt op Urker wijze. vacuüm verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

€ 29,95


Zalmzijde warm gerookt ca. 1 kg

Ambachtelijk gerookte Zalmzijde. heet gerookt op Urker wijze. vacuüm verpakt in iso-box (piepschuim) en luxe geschenkdoos.

met een heerlijke kwaliteitswijn Chardonnay Esprit de la Cité, doosje zeewiertoast, strooimolen zeewierzilt, bakje cocktailsaus

€ 59,99

 


Vispakket Ambachtelijk

  • Gerookte makreel
  • Gerookte paling 500 gram
  • Warm gerookte zalm 500 gram
  • Fles witte wijn sauvignon

€ 59,00


Sushipakket

Uw basis in huis om zelf sushi te maken.

  • Sushirijst zak 750 gram
  • Witte rijstazijn flesje
  • Kikkoman sojasaus
  • Tube wasabipasta
  • Norivellen
  • 10 eetstokjes
  • Bamboematje
  • Mal voor nigerie
  • Mal voor hossomakie

Prijs op aanvraag


Dinercheque

Voor het live cooking buffet. Elke vrijdag. Exclusief consumpties.

Tip: geef een extra Cadeaubon voor de consumpties.

Per persoon € 32,50

Bestel online

Cadeaubon

  • Cadeaubon € 10,-
  • Cadeaubon € 20,-
  • Cadeaubon € 40,-
  • Cadeaubon € 50,-

De dinercheque of cadeaubon kan ook naar u verzonden worden. De dinercheque wordt dan verpakt en voorzien van uw wens aan de geadresseerde, incl. flyer met informatie over het buffet.

Portokosten kadobonnen € 2,00

Bestel online

Bent u op zoek naar een perfecte culinaire partner voor uw feestelijke gelegenheid? Visspecialiteiten Baarssen komt zowel aan huis als op locatie. Wij staan garant voor heerlijke culinaire verwennerij op uw bruiloftsreceptie, jubileumfeest, verjaardagspartij, etc.

Onze smaakvolle hapjes, buffetten en gerechten zijn met liefde en verse topproducten bereid. Daarom presenteren wij alles met de grootste zorg en tot in de details afgewerkt. Interesse? Neem een kijkje op deze pagina, of vraag ons naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande schotels kunt u met foto terug vinden bij online bestellen

Online bestellen

 


Contactgegevens

Adres Klifweg 2-4
  8321 EJ Urk
Telefoon 0527-681540
Fax

0527-682498

Let op: Parkeren op het haventerrein nabij de viswinkel is gratis! Voor parkeren in de nabije omgeving is de blauwe zone van kracht. Hier word streng op gecontroleerd, vergeet daarom niet uw blauwe kaart te plaatsen. 

Openingstijden

Maandag

09:00 - 19:00
keuken open tot 18:30

Dinsdag 09:00 - 19:00
keuken open tot 18:30 uur
Woensdag 09:00 - 19:00
keuken open tot 18:30 uur
Donderdag 09:00 - 19:00
keuken open tot 18:30 uur
Vrijdag

09:00 - 22:00

keuken open tot 21:00 uur

Zaterdag 09:00 - 18:00
keuken open tot 18:00

Reserveren

Groepen zijn van harte welkom bij Visspecialiteiten Baarssen! U kunt bij ons iedere avond genieten van een heerlijk diner, met uitzondering van de zaterdagavond. Wilt u een tafel reserveren? Bel dan naar 0527 68 1540 of mail ons via het reserveringsformulier of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij beschikken over een zelfservicepunt voor het opwarmen van fles of babyvoeding. Magnetron, verschoonruimte en kids speelplek aanwezig

Reserveringsformulier

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden

Routebeschrijving